07 september 2009

Weekend is over

Och vilken helg det har varit! Fredagen var lugn, var en sväng med Te hemma hos H innan de skulle gå ut och tog en paus från en ovanligt grinig son. Sen hem och mysa i soffan med R.

Lördagen spenderade vi dagen i gottröra på svärmors landställe och sen hem och stress-göra-sig-iordning för att sen bege mig till C på pinkparty! Mycket trevligt och en hejdundrande partajkväll. Det var jellyshots, bål, vin, öl...ja en salig blandning av det mesta. Sen åkte vi gemensamt allihopa till KC och där var det dansa som gällde. En tokbra kväll med de allra bästa!

Och söndagen var som söndagar brukar, tvätta, mysa med familjen och sen film på kvällen. Den här gången blev det "I love you, man". Den var över förväntan och tog upp ett ämne som jag inte kan minnas att jag sett förut. Absolut sevärd. En film man ler sig igenom.

Sen idag så har jag träffat mammagruppen, första träffen efter sommaren och alla har verkligen blivit jättestora, så det är inte bara Leon som växt, som tur var. Annars en lugn dag, lite gnäll och skrik men även skratt så det jämnar ut sig.

Nu ska Leon nattas och sen ska nog vi nattas också.

Inga kommentarer: