03 augusti 2010

Äntligen hemma

Igår satt vi utanför tältet och åt lunch. Kollade vädret på Yr.no och tillslut beslutade vi oss för att åka hem. Så medan Leon sov middag packade vi ihop oss, ett rent kaos i bilen men alla och allt fick plats så vid 4 lämnade vi öland. En lång bilresa med många stopp, men en härlig känsla när vi klev innanför dörren hemma. Leon sprang in och gosade ner sig i  vår säng och efter lite kramande så la jag honom i hans säng och han somnade gott och vaknade 9.30 i morse.

Idag hälsade vi på Andrea och Simon och lilla James som är på besök. Kul att ses nu efter så lång tid. Förhoppningsvis så håller planen och vi går ut en sväng på torsdag, men vi får se. Sen har jag tvättat. Ska fortsätta med det imorn, det blir en del när familjen är på semester. Vi tog en promenad och hälsade på P, F och barnen. Leon fick en 3-hjuling som han verkade bli väldigt nöjd med.

Kvällen bjuder inte på mycket. Sitter i soffan med R och T, kanske blir en film, men annars nöjer jag mig med att bara softa med ett glas vitt i soffan.

Inga kommentarer: